Telefoonnummer

026-3511729

E-mail

info@tcparkstraat.nl

Openingstijden

Ma-vr: 8:00 - 18:00 (avonden en zaterdag in overleg)

Wilt u een afspraak maken dan kunt u ons altijd bellen 026-3511729 of een e-mail bericht sturen.
Om de rust tijdens de behandeling te bewaren, zijn wij niet altijd in staat om de telefoon te beantwoorden. Wij vragen u vriendelijk om altijd duidelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken, dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug. Dit is meestal na een half uur tot een uur na het inspreken van uw bericht.

Wilt u ons graag direct spreken probeer dan om het hele of halve uur te bellen, de kans is dan groter dat wij de telefoon direct opnemen.

Als u een afspraak gemaakt heeft kunt u zich hieronder inschrijven. De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor administratieve afhandelingen en ter verantwoording naar zorgverzekeraar en beroepsgroep (KNGF, NVA, UCN en RCN). Het voordeel van inschrijven op deze manier is dat er meer tijd overblijft om uw klacht grondig te onderzoeken en te beginnen met de behandeling.

Alles wat vetgedrukt staat heeft een verplichte invoer.

Algemene NAW-gegevens
Naam
Geslacht
Geboortedatum (dd/mm/yyyy)
Telefoonnummer
Email
Adres
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Beroep
Sport
Huisarts
Verzekeraar
Polisnummer
Aanvullend verzekerd?
Klachtomschrijving ?
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij meer informatie nodig om een goed beeld te kunnen vormen van uw klacht.
Hoe lang bestaan de klachten al?
Wanneer treden de klachten op ? ?
Denk hierbij aan bijvoorbeeld 's-morgens, tijdens sportspecifieke bezigheden, huishoudelijke taken en dergelijke.
Oorzaak van de klachten? ?
Soms is het moeilijk om een duidelijke oorzaak van een klacht aan te wijzen. Mocht u hier wel een idee over hebben, kunt u dit hier invullen.
Extra gegevens zoals allergieën en/of overige aandoeningen ?
Ruimte om eventuele extra gegevens te vermelden die u van belang acht voor uw behandeling zoals allergie of bepaalde aandoeningen.
Overige opmerkingen